فایل های دسته بندی صنایع غذایی
-
گزارش کاراموزی کارخانه شیر و گوشت بصورت ورد مناسب برای دانشجویان رشته کشاورزی که کاراموزی خود را در شرکت های پرورش دام و شیر و گوشت گذرانده اند
-
استارباکس یک شرکت آمریکایی و صاحب بزرگترین کافیشاپهای زنجیرهای در سراسر دنیا است.
-
گزارش کارآموزی کارخانه تولید خمیرمایه رشته صنایع غذایی و بهداشت فایل گزارش کاراموزی بصورت ورد در 39 صفحه قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی و بهداشت بخشی از متن:بیولوژی خمیرمایه خمیرمایه از تک سلولیهایی زنده ای ایجاد می گرد...
-
این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 15 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.
شیر: غذا، واکسن، د...
-
این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 19 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.
هدف
ارتقا توانمندیها...
-
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی(کارخانه اروم آدا) - تاریخچه اروم آدا شرکت اروم آدا در 9 کیلومتری شهر ارومیه در جاده سنتو در محیطی بسیار خوش آب و هوا با مساحت تقریبی 45000 متر مربع تاسیس گردیده است . این شرکت در سال 1370 به منظور تولید انواع محصولات غذایی به بهره برداری رسید تولیدات اروم آدا .....
-
فهرست عنوان صفحهمقدمه 1کلیات دررابطه باشرکت 11- نحوه جمع آوری اطلاعات کارکرد ماهانه 1-1 حسابهای ترازنامه ای 2 2-1 فهرست حسابهای سود وزیانی 4 3-1 بهای تمام شده کالای فروخته شده 5...
-
تحقیق پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی - فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئینا
-
تحقیق پروتئین بخشی از متن: پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکولهای زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شدهاند. پروتئینها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل میشوند. چون ترتیبهای نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینهها در تولید پروتئینها وجو....
-
پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) تحقيقات در زمينه استفاده از اشعه يونيزه بلافاصله بعد از جنگ جهاني دوم آغاز گرديد در آن زمان تصور مي شد كه اشعه مي تواند تكنيك بسيار مناسبي براي حفاظت از مواد غذايي باشد. متاسفانه اميدها به طور كامل برآورده نگرديد و امروه تعداد محدودي از فرآورده هاي غذايي وجود دارند....