فایل های دسته بندی صنایع غذایی
-
گزارش کاراموزی کارخانه شیر و گوشت بصورت ورد مناسب برای دانشجویان رشته کشاورزی که کاراموزی خود را در شرکت های پرورش دام و شیر و گوشت گذرانده اند
-
استارباکس یک شرکت آمریکایی و صاحب بزرگترین کافیشاپهای زنجیرهای در سراسر دنیا است.
-
گزارش کارآموزی کارخانه تولید خمیرمایه رشته صنایع غذایی و بهداشت فایل گزارش کاراموزی بصورت ورد در 39 صفحه قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی و بهداشت بخشی از متن:بیولوژی خمیرمایه خمیرمایه از تک سلولیهایی زنده ای ایجاد می گرد...
-
این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 15 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.
شیر: غذا، واکسن، د...
-
این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 19 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.
هدف
ارتقا توانمندیها...
-
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی(کارخانه اروم آدا) - تاریخچه اروم آدا شرکت اروم آدا در 9 کیلومتری شهر ارومیه در جاده سنتو در محیطی بسیار خوش آب و هوا با مساحت تقریبی 45000 متر مربع تاسیس گردیده است . این شرکت در سال 1370 به منظور تولید انواع محصولات غذایی به بهره برداری رسید تولیدات اروم آدا .....
-
فهرست عنوان صفحهمقدمه 1کلیات دررابطه باشرکت 11- نحوه جمع آوری اطلاعات کارکرد ماهانه 1-1 حسابهای ترازنامه ای 2 2-1 فهرست حسابهای سود وزیانی 4 3-1 بهای تمام شده کالای فروخته شده 5...
-
تحقیق پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی - فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئینا
-
تحقیق پروتئین بخشی از متن: پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکولهای زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شدهاند. پروتئینها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل میشوند. چون ترتیبهای نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینهها در تولید پروتئینها وجو....
-
پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) تحقيقات در زمينه استفاده از اشعه يونيزه بلافاصله بعد از جنگ جهاني دوم آغاز گرديد در آن زمان تصور مي شد كه اشعه مي تواند تكنيك بسيار مناسبي براي حفاظت از مواد غذايي باشد. متاسفانه اميدها به طور كامل برآورده نگرديد و امروه تعداد محدودي از فرآورده هاي غذايي وجود دارند....
-
تحقیق بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت - ميكروارگانيسمها يكي از عوامل كاهش دهنده مدت زمان نگهداري محصولات غذايي هستند . از آنجايي كه پوششهاي پلاستيكي گوشتهاي بسته بندي شده در حين حمل و نقل و نگهداري دچار آسيب ديدگي مي شوند و اين آسيب و پارگي....
-
بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان چكيده اطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیيد نموده و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي...
-
بررسي تاثير تبليغات بر فروش شركتهاي صنايع غذايي مشهد مسئله ي تحقيق : با توجه به اهميت موضوع تبليغات و اثر آن بر ميزان فروش آوري شركت ها در گذشته و حال تصميم گرفتيم به بررسي اثرات هزينه ي تبليغات بر فروش شركتها بپردازيم ....
-
شیر و محصولات لبنی فرآورده ای با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار است و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین ، چربی ، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری می باشد . بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تامین و هم از انتقال
-
شرکت اروم آدا در سال ۱۳۶۹ تاسیس و در آبان سال ۱۳۷۰به منظور تولید انواع محصولات غذایی به بهره برداری رسید. با ادامه کار و با توجه به درخواست های مشتریان و بازار اروم آدا تولید محصولات غذایی متنوع خود را در دستور کار خود قرار داد تا بدینوسیله پاسخگوی تقاضا های مشتریان خود باشد.
-
تغذيه ورزشي مرتبط با سالهاي اول ــ دوم ــ سوم متوسطه مقدمه : بي شك موجودات زنده براي ادامه حيات نياز مبرم به خوردن وآشاميدن دارند. بدين لحاظ تغذيه ازبدو تولد تا پايان عمر با هر موجود زنده اي همراه بوده و جزء اساسي ترين نيازهاي او مي باشد . آب و غذا همواره به عنوان اصليترين دغدغه زندگي مط