فایل های دسته بندی صنایع غذایی
-
دارای 40 اسلاید در مورد تولید گوشتهای تخمیری (سوسیس و کالباس) از تاریخچه تا طرز تهیه: تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران اوضاع فعلی فرآوردههای گوشتی در ایران ترکیبات گوشت اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه
-
پاورپوینت اندازه گيری جريان (مايعات) درقالب pptx قابل ویرایش 15 اسلایدبخشی از متن: تعريف جريان اهميت آن بدليل کاربرد در کارهای متنوع اهميت اقتصادی کار (آب، نفت، گاز....) عبور مقدار معينی (حجم يا جرم) از ماده در واحد زمان از ...
-
نوع فایل power point قابل ویرایش 115 اسلاید قسمتی از اسلایدها: ترکیبات الاینده بطور خواسته ویا ناخواسته از محیط وارد مواد غذایی میشوند. این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده ودر نهایت سلامت انها را به خطر می اندازد و به همین دلیل به انها الاینده گوییم. این الاینده ها از منابع مختلف
-
نوع فایل: power point قابل ویرایش44 اسلاید قسمتی از اسلایدها: تعريف جريان اهميت آن بدليل کاربرد در کارهای متنوع اهميت اقتصادی کار (آب، نفت، گاز....) عبور مقدار معينی (حجم يا جرم) از ماده در واحد زمان از يک مسير (لوله، کانال،...)
-
نوع فایل power point قابل ویرایش 71 اسلاید قسمتی از اسلایدها: نحوه صحیح شست و شوی سبزیجات: ابتدا سبزیها را خوب تمیز کنید و سبزیهای پلاسیده شده را جدا کنید. سبزیها را با آب سرد بشویید تا گلو لای و مواد اضافی آنها از بین برود (آب گرم سبب از بین رفتن برخی مواد مغذی موجود در آنها میشود، و س
-
پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سيّال تحت فشار ( PFE ) و بهينهكردن شرايط استخراج به وسيله طراحی فاكتوريال
-
پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي در قالب ppt ودر حجم 258 اسلاید، شامل: فهرست مطالب: مشخصات برنج خوب مشخصات گوشت تشخیص فساد گوشت فساد ماهي و روشهاي تشخيص آن مشخصات ماهي تازه مشخصات ماهي گنديده و فاسد&nbs...
-
نوع فایل:power point قابل ویرایش 32 اسلاید قسمتی از اسلاید: به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره . نانهای سفید شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی. نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد. نانهایی که امروزه در بازار ای
-
نوع فایل: power point قابل ویرایش 35 اسلاید قسمتی از اسلایدها: تاريخچه اى از پنير: تاريخ پنير به عهد عتيق مى رسد و اين موضوع محقق است كه كشف پنير به دنبال اهلى كردن چهار پايان شيرده مثل بز، شتر يا گاوميش صورت گرفته است . در مناطقى بين آسيا و اروپا و هم چنين در تبت و ايران شير را هنوز هم مثل
-
نوع فایل: power point قابل ویرایش 13 اسلاید قسمتی از اسلایدها: كاربرد امولسيفاير امولسيفايرها كاربرد بسيار گسترده اي در صنايع غذايي و محصولات كنسروي دارا مي باشد اين مواد را ميتوان بر اساس نقشي كه در مواد غذايي ايفا مي كنند به انواع مختلف نظير امولسيفاير پايدار كننده، دتوجنت (شوينده) بهبود ده
-
نوع فایل: power point قابل ویرایش 10 اسلاید قسمتی از اسلایدها: کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی ش
-
نوع فایل power point قابل ویرایش 9 اسلاید قسمتی از اسلایدها: به کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت
-
نوع فایل: power point قابل ویرایش 31 اسلاید قسمتی از اسلایدها: تعریف نان : نان به محصولی گفته می شود که از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم بدست می آید و عامل ور آمدن خمیر آن ، مخمر نان یعنی ساکارومیسس سروزیه cerevisiae saccharomyces می باشدو نانی که عامل ورآمدن خمیر آن معلول مواد شیمیایی باش
-
نوع فایل power point قابل ویرایش 12 اسلاید قسمتی از اسلایدها: اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد نه تنها به وظایف فیزیولوژیک املاح در بدن گاوهای شیری مربوط میشود ؛ بلکه میزان احتیاجات آنها را نسبت به مواد مذبورمشخص می کند. جنبه های اختصاصی هر عنصر در بدن دام از نظر فاکتورهای فیزیولوژیکی و عواملی ک
-
نوع فایل: power point قابل ویرایش 18 اسلاید قسمتی از اسلایدها: آبزیانی که از دریا برداشت می شوند شامل انواع مختلفی میباشند که از جمله میتوان به ماهی های آب های شیرین،ماهی های آزاد یا مهاجر ، سخت پوستان (میگو و خرچنگ ) ، نرم تنان ( انواع صدف) ، پستانداران دریایی ( فک و نهنگ ) و گیاهان آبزی
-
نوع فایل: power point قابل ویرایش 36 اسلاید قسمتی از اسلایدها: رشد وتوسعه كشورها: بيش از هر چيز ديگر به نيروي انساني ماهر و توانمند وابسته است. نسلي كه بتواند دانش فني منطبق با زمان و مكان را ابداع كند. سوءتغذيه عامل كوتاهي قد ؛ كاهش بهره هوشي؛افزايش ابتلا به بيماريها؛ افزايش مرگ 2 تا